Brook Preloader
Hemen Uygulamamızı İndirin!

Özel Ambulans Kiralama Nasıl Olur? Nelere Dikkat Edilmeli?

Özel Ambulans Kiralama Nasıl Olur? Nelere Dikkat Edilmeli?

Ambulans kiralama işlemi hemen hemen herkesin günlük hayatta bir kez duyduğu ya da şahit olduğu bir kavram olarak hayatımızda yer almaktadır. Pandemi sürecinde çok fazla kez duymayı başladık. Bu yazımızda ambulans kiralama işlemi üzerine yaptığımız araştırmayı sizlerle paylaşacağız.

Özel Ambulans kiralamanın bir sürü sebebi vardır dolayısıyla birçok işletme ambulans hizmetine ihtiyaç duymaktadır. Spor etkinlikleri, konserler, organizasyonlar, şantiyeler, şehir dışı altyapı inşaatları bu ve benzer yerler için ambulans hizmeti gerekli görülmektedir.

Bütün bu yerler için sunulan ambulans hizmeti fiyatları, gidilecek lokasyon, ambulansların personelli olup olmaması gibi birçok etkene bağlı olarak değişmektedir. ”İyileş” uygulaması nereden-nereye özelliği sayesinde size birçok özel ambulans firmasını sıralar. Size en uygun ambulansı sadece fiyat olarak değil hizmet kalitesi, yorumlara göre de sıralayabilir ve seçebilirsiniz.

Özel Ambulans hizmetleri hasta nakil ambulansı ve acil yardım ambulansı olarak verilmektedir. Özel ambulans kiralama hizmetinden faydalanmak isteten hasta ya da hasta yakını hangi amaç için hizmeti alacağına karar verdikten sonra hizmeti seçmesi gerekmektedir. İstenilen tipte ambulans, Pandemi sürecinde uyulması gereken kurallara göre düzenlenip belirtilen adrese ulaşmaktadır. İstenilen Özel Ambulansın hasta nakil ambulansı olması durumunda, belirli şartlara sahip olması gerekmektedir. Bu şartlar;

  • Sağlık Bakanlığına kayıtlı ruhsatı
  • Tam teşekküllü ( donanımlı ) medikal ekipman
  • En az 1 tane uzman medikal personel

Bu kriterleri hasta nakil ambulanslarında aranan özellikler olarak aklımızda bulundurmalıyız. Bu bilgiler ışığında acil tıbbi müdahale gerektirmeyen ambulanslarda, en az 1 sağlık personeli bulunmalı, gerekli teknik ve tıbbi ekipmana sahip olması gerektiğini öğrenmiş olduk. Bazı firmalar yukarıda belirtilen özelliklere ek olarak ihtiyaç duyulan hizmetin türüne göre; araçlarına hangi amaç için kullanıldığını belli eden fosforlu yazı ve işaretler, haberleşme cihazları, medikal ekipmanları ve araç takip sistemleri gibi eklemeleri yaparlar.

“Özel Ambulanslar 7/24 hizmet sunan, acil tıbbı müdahaleler ve hasta nakil işlemleri için ideal bir kaliteye sahiptir. “İyileş” uygulaması bütün özel ambulansları tek platforma toplayarak bu hizmeti görünür ve sürdürülebilir kılmaktadır.”

Blog İyileş size ve sevdiklerinize sağlık dolu günler diler!

📌Unutmadan;

💬Soru, öneri ve görüşlerinizi bize dilediğiniz zaman iletebilirsiniz.

🧡İhtiyacın olduğunda anda, İYİLEŞ yanında!

Facebook
Instagram